Katerine wint internationale prijs in Polen

Katerine Avgoustakis (25) heeft in Polen de internationale zomerhittrofee "Zagraniczny hit lata 2009" gewonnen. Dat meldt de website Belgovision.com. De Vlaamse zangeres van Griekse origine heeft er een grote hit met haar cover van "Ayo technology".
Katerine versloeg gisteravond 14 andere internationale artiesten onder wie de Vlaming Danzel, Agnes Carlsson uit Zweden en de Duitse groep Queensberry. De televisiekijkers bepaalden via televoting wie er won.
Na haar overwinning werd de zangeres live geïnterviewd in het Poolse tv-journaal. Ze bedankte het Poolse publiek en haar platenfirma Mostiko waaraan ze haar eerder toevallige doorbraak in Polen te danken heeft.

"Ayo technology" is een nummer van 50 Cent, dat eerder ook al succesvol door Milow gecoverd werd. De Poolse prijs is de eerste internationale bekroning voor Katerine. Eerder won ze al TMF-awards.