Organisatoren Lokerse Feesten erg tevreden

De organisatoren van de Lokerse Feesten zijn erg tevreden over de 35e editie. Ze verwachten dat er in totaal zo'n 120.000 bezoekers zullen geweest zijn. Het festival wordt vanavond afgesloten door onder anderen The Black Box Revelation en The Hives.
De organisatoren zijn erg tevreden over de opkomst, de drankverkoop en de sfeer.
Het festival op de Grote Kaai in Lokeren was 3 avonden zo goed als uitverkocht. "Vorige week zondag met Anouk (foto) en The Scabs, vrijdag met Cypress Hill en zaterdag met Simple Minds waren absolute topavonden", zegt voorzitter Jan Cools van de vzw Lokerse Feesten.

"Dankzij de zomerse temperaturen was er een geslaagde drankverkoop. Wat betreft veiligheid bleven de incidenten beperkt", luidt het nog. Drie mensen liepen tijdens de feesten ernstige verwondingen op bij een steekpartij en een schermutseling, maar die incidenten gebeurden volgens de politie in de marge van de festiviteiten.