Auto van Lesley D. teruggevonden in Beringen

In Beringen is de auto teruggevonden van Lesley D., de vrouw die eind juli drie gangsters hielp ontsnappen uit de gevangenis van Brugge. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.
De vrouw, het liefje van een van de gangsters, had de helikopter gehuurd waarmee ze konden ontkomen. De politie is haar al een tijdje op het spoor en zou al een paar huiszoekingen hebben gedaan. De politie denkt dat ze in Antwerpen verblijft.

Haar Peugeot 107, werd afgelopen weekend teruggevonden in Beringen. Met haar auto zou het drietal in de week na hun ontsnapping ook enkele bankovervallen hebben gepleegd in en rond Antwerpen.

De 3 criminelen die toen uit de gevangenis van Brugge zijn ontsnapt, zitten intussen weer achter de tralies. Twee van hen, Mohammed Johri en Ashraf Sekkaki, zijn in Marokko opgepakt en zullen daar berecht en gestraft worden.