Inbreker overnacht in Griekse bankkluis

Een Inbreker doet er goed aan zo snel mogelijk met de buit te verdwijnen. Een Bulgaarse man die geld uit de kluis van een Griekse bank wilde plunderen, zag tot zijn eigen verbazing dat de kluis binnendringen makkelijker was dan er weer uit te komen.
De onfortuinlijke dief was vrijdag al in een bankgebouw van de Griekse hoofdstad Athene binnengelopen. Daar deed hij zich voor als een klant om zo toegang te verkrijgen tot de ruimte waar de kluizen staan.

Maar ineens werd het alarm ingeschakeld en viel de kluisdeur potdicht. Het personeel van de bank kon de kluis niet van buitenaf openen en ook de politie slaagde hier niet in. Uiteindelijk werd er, na twee dagen, een muur van de kluis gesloopt om de man “vrij” te laten.

Om de tijd te doden oefende de man alvast zijn inbrekerskunsten en haalde hij de kluisjes van een aantal klanten leeg.

lees ook