Naakte Australiër kruipt in verkeerde hotelbed

Wie te diep in het glas kijkt kan vreemde maar vooral genante avonturen beleven, zo mocht een 29-jarige Australiër ondervinden. De poedelnaakte man heeft een wildvreemde vrouw de schrik van haar leven bezorgd door doodleuk in haar bed te kruipen.
Een vrouw is 's nachts naar haar badkamer moeten vluchten omdat een naakte Australiër verkeerdelijk in haar hotelbed was gedoken.

De 29-jarige Australiër had duidelijk veel te diep in het glas gekeken toen hij in adamskostuum een bezoekje bracht aan de vrouw. De politie kwam de man van het bed plukken nadat het hotelpersonneel hem wakker had geschud. Gehuld in een deken werd de man naar veiligere oorden gebracht.

De dronken Australiër verklaarde dat hij met een vrouw in het hotel was neergestreken. Hij was echter midden in de nacht een andere kamer binnengestapt, met alle gevolgen vandien. Uiteindelijk kreeg de man geen klacht aan zijn been. "Daar was het hele avontuur te hilarisch voor", aldus zijn "slachtoffer".

lees ook