Derde vrouw aangehouden in ontsnappingszaak

In de zaak van de ontsnapping van drie gedetineerden uit de gevangenis van Brugge, heeft het gerecht een derde vrouw aangehouden. Zij zou Lesley Deckers aan haar schuiladres in Beringen hebben geholpen.
De vrouw werd gisteren in de vooravond opgepakt en vanmiddag door de onderzoeksrechter aangehouden. Het gaat om een 28-jarige vriendin van Lesley Deckers uit Mol, bij wie Lesley Deckers een paar dagen ondergedoken heeft geleefd.
Door Deckers onderdak te geven, wordt ze nu ook beticht van medeplichtigheid omdat ze een vluchtende vrouw die gezocht werd voor een misdaad geholpen heeft, dezelfde tenlastenlegging als de andere vriendin van Deckers uit Beringen.

De vrouw uit Mol zou Lesley Deckers ook aan haar schuiladres in Beringen hebben geholpen. De vrouw die Deckers in Beringen verborgen hield, is naar eigen zeggen door de vrouw uit Mol misleid.