Pyromaan aan het werk in Zaventem?

In Nossegem, bij Zaventem, zijn zeven bestelwagens van De Post uitgebrand. Na enkele branden in de buurt de voorbije weken, houdt de brandweer er meer en meer rekening mee dat er een pyromaan aan het werk is.
Het vuur vanmorgen dreigde even van de postwagens over te slaan naar het postgebouw zelf, maar de brandweer van Zaventem kwam met grote middelen ter plaatse en kreeg de vlammen snel onder controle.

Volgens de commissaris van de lokale politie gaat het om brandstichting. Er zijn brandversnellers gevonden. Van de dader(s) is er voorlopig nog geen spoor, maar er wordt meer een meer rekening gehouden met de mogelijkheid dat er een pyromaan aan het werk is.

Eerder waren er de voorbije weken al brandhaarden in een leegstaande woning in Diegem, in een leeg fabrieksgebouw in Zaventem en in een lokaal van de heemkundige kring op de parking van de voetbalclub Woluwe-Zaventem.