"Who's the boss"-dochter is getrouwd

Actrice Alyssa Milano (36) is in New Jersey getrouwd met haar partner David Bugliari. Het koppel had zijn verloving al bekendgemaakt, maar nooit een trouwdatum bevestigd. Afgelopen weekend zijn Milano en Bugliari dan stiekem getrouwd.
Milano droeg op haar huwelijk een jurk van Vera Wang, volgens het magazine People. De actrice stapte naar het altaar op het nummer "Imagine" van John Lennon. Bradley Cooper was een van de talrijke gasten.

Milano werd een tieneridool in de jaren 80 dankzij de Amerikaanse successerie "Who's the boss". Daarin speelde ze de opgroeiende dochter van weduwnaar Tony Micelli (rol van Tony Danza), die als huishoudhulp aan de slag gaat om zijn dochter een betere toekomst te geven.

Na het einde van de serie in 1992 raakte Milano in de vergetelheid. De laatste jaren was Milano te zien als heks Phoebe Halliwell in "Charmed".