Man verzint overval uit angst voor vrouw

Een Nederlander uit Oudenbosch heeft na een avondje stappen 900 euro verbrast. Om zich de boosheid van vrouwlief niet op de hals te halen, dacht hij na over een geschikte smoes om zijn braspartij enigszins te verantwoorden. Een overval, bijvoorbeeld.
De Nederlander deed in het politiebureau aangifte van een overval. Zo vertelde hij de nietsvermoedende agenten dat hij bij een tankstation overmeesterd werd door gewapende en gemaskerde mannen. Die boeven zouden hem dan ook van zijn geld beroofd hebben, waarna ze met de noorderzon verdwenen.

Enkele ijverige agenten trokken het verhaal van de man na en ze ontdekten dat bepaalde zaken niet waar konden zijn. Toen de politie de man confronteerde met de feiten, bekende hij het hele verhaal verzonnen te hebben. Hoe zijn vrouw reageerde op de feiten is niet bekend.

lees ook