"Geen gebroken rib, maar baby op komst"

Voormalig Miss België en VT4- en MNM-presentatrice Ann Van Elsen is zwanger. Het wordt het eerste kindje voor de 29-jarige mediafiguur en haar echtgenoot, de 30-jarige voetballer Gunter Van Handenhoven.
Het managementsbureau van Ann Van Elsen heeft bekendgemaakt dat de 29-jarige presentatrice en haar man een baby verwachten. "Ze zijn compleet in de wolken met deze zwangerschap", klinkt het.

De zwangerschap was de echte reden waarom Van Elsen de opnames schrapte van het fysiek slopende programma "Hole in the wall" bij VT4 en niet de "gebroken rib", zoals eerder bekendgemaakt werd.

Ann Van Elsen blijft presenteren op radio en televisie. In september verzorgt ze op MNM samen met Dave Peters de ochtendshow en bij VT4 blijft ze aan de slag als omroepster. Haar man voetbalt sinds kort bij vierdeklasser Wilrijk.