Broodjes leveren aan politie bedankt met boete

Een broodjeszaak uit Wetteren werd door de politie op een ongewone manier bedankt toen een werknemer broodjes ging leveren bij de vaste klanten van het politiekantoor.
Toen de vader van de zaakvoerder van de broodjeszaak na de levering buitenkwam, vond hij een boete onder de ruitenwissers. De man had zijn auto geparkeerd op een plaats die voorbehouden is voor dienstwagens.

De broodjes worden gratis geleverd aan de politie. Nu kost die gratis levering de zaak dus 50 euro. "Mijn pa was volledig verbouwereerd", reageert zaakvoerder Frank Van Den Daele. "Hij zei dat iedereen altijd vriendelijk was en lachte als hij binnenkwam en dat hij met zijn klanten een zeer goede band had."

"En dan gebeurt dat natuurlijk. Het was een donderslag bij heldere hemel." De broodjeszaak gaat echter door met het leveren van broodjes aan de politie "omdat we een zeer goede klant hebben met de politie en veel van die mensen kunnen er ook niet aan doen, want uiteindelijk zijn zij dan het slachtoffer van de beslissing van één man en dat kan niet de bedoeling zijn".

lees ook