Hans Otten blijft exclusief bij VT4

SBS Belgium heeft met televisiemaker Hans Otten een nieuw meerjarig exclusiviteitscontract getekend. De presentator van onder meer "The block" zal voor en achter de schermen blijven werken voor VT4 en VijfTV.
Hans Otten is sinds 2004 aan de slag bij SBS Belgium (VT4 en VijfTV). Hij werkt voor het bedrijf als adviseur, presentator en talentcoach van onder anderen Eline De Munck en Veronique De Kock.

"Ik kan hier meerdere eieren kwijt : humor, verhalen vertellen in "The block", nieuw talent zien groeien tijdens het coachen en nieuwe ideeën ontwikkelen", aldus Otten.

"Als vaste schermwaarde zal Hans Otten vanaf 1 september het hele najaar prominent aanwezig zijn: niet enkel als presentator van het nieuwe seizoen van "The block", maar ook als vaste commentaarstem in de show "Hole in the wall".