Zorro “gets his groove on” met Barry White

Wie dezer dagen het Londense Sea Life aquarium bezoekt, doet dit waarschijnlijk op de zwoele tonen van Barry White of Marvin Gaye. De muziek is een laatste poging van de verzorgers om zebrahaai Zorro aan het paren te krijgen.
De zesjarige Zorro werd op Valentijnsdag naar Londen verscheept om er gekoppeld te worden aan vrouwtjeshaai Mazawabee.

“Zorro heeft de reputatie een echte Don Juan te zijn”, zegt Paul Hale van Sea Life. “Mazawabee is al een hele tijd vrijgezel, dus ik dacht dat de vonk heel snel zou overslaan. Ze delen nu al maanden dezelfde tank en er hangt nog steeds geen liefde in de lucht", aldus Hale.

Let's get it on

Om Zorro een duwtje in de rug te geven klinken er dus nu liefdesliedjes in het aquarium. "Onderzoek toont aan dat vissen melodieën kunnen onderscheiden en appreciëren, dus waarom niet", zei de romantische curator nog.

lees ook