Studenten willen vooral van bil gaan

Nederlandse studenten zijn tijdens de introductieweken vooral uit op seks. Dat blijkt uit een poll van de website Studenten.nl, die werd gehouden onder 2.254 studenten. Na de lichamelijke bevrediging volgt het maken van nieuwe vrienden en de stad leren kennen.
Het doel van de introductieweken bestaat erin de studenten met de universiteit, de stad, studiegenoten en de studie- en studentenverenigingen kennis te laten maken. Volgens de poll van de studentenwebsite zien de studenten het begin van hun studie dus vooral als springplank naar het seksuele leven.

Opvallend, de activiteit die vaak wordt verbonden met het studentenleven – alcohol drinken – blijkt al bij al weinig interesse los te weken. Slechts drie procent van de studenten gaf aan tijdens de introductieweken drinken belangrijk te vinden.

lees ook