Tito Jackson eert zijn broer in Groot-Brittannië

Tito Jackson zal een reeks concerten geven in Groot-Brittannië om zijn jongere broer Michael te eren. Tito zal daarvoor Gladys Knight vergezellen op haar afscheidstournee "Midnight train to love".
Tito brengt de concerten met zijn 14-koppige band The Funk Brothers en zal onder meer nummers zingen van Michael en The Jackson 5.
"Groot-Brittannië had een speciaal plekje in het hart van mijn broer Michael en ik ben zo blij dat ik iets kan doen voor zijn fans hier", zegt Tito. "Ik ben dankbaar dat ik dat met onze liefste Gladys kan doen."

Knight (foto) stelde indertijd de Jacksons voor aan Motown-oprichter Berry Gordy. Bij dat platenlabel boekten ze ook hun eerste successen.

Knights tournee start op 6 oktober in Manchester en doet zeven steden aan. Tito belooft ook andere Jacksons uit te nodigen op het podium.

"This is it"-film niet lang in de zalen

De film over de laatste dag van Michael Jackson, "This is it", zal sneller uitkomen dan verwacht, namelijk op 28 oktober. Sony kondigt wel aan dat de film slechts twee weken wereldwijd in de bioscoop zal vertoond worden. Een reden daarvoor heeft de filmstudio niet gegeven.

Bioscooptickets kunnen vanaf 27 september al gereserveerd worden. Sony betaalde naar verluidt 60 miljoen dollar voor de rechten. De film zal opnames tonen van de repetities van Jackson voor zijn comeback in Londen en verschillende videoclips.

Begrafenis naar 3 september opgeschoven ?

De begrafenis van Michael Jackson zou opgeschoven zijn van 29 naar 3 september. Dat heeft een woordvoerder van de familie Jackson bekendgemaakt.

Een reden voor het uitstel geeft de familie niet, al had vader Joe Jackson eerder al gezegd dar er nog dingen geregeld moeten worden voor de begrafenis.

Michael Jackson overleed op 25 juni. De resultaten van de autopsie zijn nog altijd niet bekendgemaakt. Op 29 augustus zou de King of Pop 51 jaar geworden zijn.
Volgens Joe moeten er nog dingen geregeld worden voor de begrafenis.

Michael Jackson overleed op 25 juni. De resultaten van de autopsie zijn nog altijd niet bekendgemaakt.

Op 29 augustus zou de King of Pop 51 jaar geworden zijn.