Klopjacht op realityster na gruwelijke moord

De VS is in shock na de moord op gewezen badpakkenmodel Jasmine Fiore (28). De vrouw werd op beestachtige wijze vermoord, vermoedelijk door de Amerikaanse realityster Ryan Alexander Jenkins.
Jenkins was een van de deelnemers aan de realityshow "Megan wants a millionare". Daarin wilde een vrouw een steenrijke vrijgezel aan de  haak slaan. Het programma loopt nog altijd op de Amerikaanse buis.
Jenkins (foto) trouwde met Fiore in Las Vegas eerder dit jaar. Ook dat huwelijk werd breed uitgesmeerd in de Amerikaanse pers. Maar al snel belandde het koppel in een huwelijkscrisis.

Het lichaam van de vrouw werd vorig weekend teruggevonden in een afvalcontainer en was ernstig verminkt. De moordenaar wilde de identificatie bemoeilijken en had de tanden en de vingers van het model verwijderd. Uiteindelijk werd de identiteit van Fiore achterhaald aan de hand van haar borstimplantaten. Implantaten dragen immers een serienummer.

Jenkins gaf Fiore wel als vermist op, maar is sindsdien spoorloos. De realityster werd al eens veroordeeld voor huiselijk geweld. De politie vermoedt dat Jenkins naar Canada gevlucht is en houdt een klopjacht.