Jongeman doodgereden na ongeval op E40

Een 23-jarige jongeman uit Herent is vanochtend om het leven gekomen bij een ongeval op de E40 Oostende-Brussel in Sint-Denijs-Westrem. De jongeman was uit zijn wagen geslingerd of gestapt na een slippartij en werd in het midden van de autosnelweg aangereden.
Het ongeval gebeurde rond 4 uur in de richting van Brussel ter hoogte van de Gentse deelgemeente Sint-Denijs-Westrem. In het voertuig van het slachtoffer zaten nog twee andere mensen. Hun wagen slipte, raakte een vangrail en kwam tot stilstand op de middelste rijstrook.

Door het ongeval lagen er heel wat brokstukken op de autosnelweg. Een tweede voertuig probeerde die brokstukken te ontwijken en reed in op het slachtoffer.

De jongeman stond recht op de autosnelweg, maar het is niet duidelijk of hij uit zijn wagen was geslingerd of hij zelf uitgestapt was. Hij overleefde de klap niet.

De E40 was richting Brussel tot 7 uur afgesloten voor alle verkeer.