"Daens" topfavoriet Vlaamse Musicalprijzen

"Daens" is de topfavoriet voor de Vlaamse Musicalprijzen. De musical van Studio 100 heeft maar liefst 13 nominaties in de wacht gesleept, waaronder die voor beste musical, beste regie (Frank Van Laeke), beste acteur in een hoofdrol (Lucas Van Den Eynde) en beste actrice in een hoofdrol (Free Souffriau).
Jelle Cleymans (foto), Jo De Meyere en David Verbeeck, die ook allen in "Daens" meespeelden, zullen onder elkaar moeten uitvechten wie er aan de haal gaat met de prijs voor beste acteur in een bijrol.

"Daens" neemt het in de categorie beste musical op tegen "Ciske De Rat" en "Sunset Boulevard".

Timo Descamps, bekend van het Eén-programma "Steracteur, sterartiest", is genomineerd in de categorie beste aanstormend talent voor zijn rol in de musical "Kruistocht in spijkerbroek".

Alle nominaties op een rijtje