"Hopelijk allemaal fulltime muziek maken"

De Belgische rockgroep The Ditch heeft zijn eerste album voorgesteld in Wilrijk. De groep van Hooverphonic-gitarist Raymond Geerts scoorde de voorbije maanden een radiohit met de single "Far away". De zwangere Karen Damen kwam duimen voor haar vriend, drummer Antony Van Der Wee.
Heel wat BV's en mensen uit de muziekwereld woonden de voorstelling van de cd "In this world" bij in Wilrijk. Onder anderen Koen Wauters, Tom Helsen en Karen Damen van K3 waren van de partij.
Raymond Geerts is de enige professionele muzikant van de The Ditch. "Hopelijk komt er een tijd dat we allemaal fulltime met muziek kunnen bezig zijn", zegt drummer Antony Van Der Wee.

Zanger Kristof Van Den Bergh ziet de toekomst van de band hoopvol tegemoet. "De single "Far away" heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Op dit ogenblik ben ik nog vertegenwoordiger, niet echt rock-'n-roll, maar wel de realiteit", zegt Van Den Bergh.

Karen Damen sloeg de groep van haar vriend met veel aandacht gade. "Ik moet Antony niet met zijn voetjes op de grond zetten. Hij is heel voorzichtig, maar ik ben wel heel trots" zei de aanstaande moeder. Over de manier waarop het nieuws van haar zwangerschap in de pers werd uitgestrooid wou de zangeres van K3 niets meer kwijt. "Ik denk daar niets meer over", aldus Damen.

Meest gelezen