Karolien Debecker stopt als Ketnetwrapster

Na drie jaar stopt Karolien Debecker als wrapster bij Ketnet. Morgen gidst ze de jonge kijkers voor de laatste keer door het programmaschema. Ze gaat zich volop concentreren op haar programma bij radiozender MNM.

"Ketnetwrapster zijn is echt een unieke job", blikt Debecker terug. "Ik heb enorm veel geleerd, hard gewerkt en mij vooral enorm geamuseerd. Ik denk dat de kinderen mij zachter én zotter hebben gemaakt."

Catherine Castille, netmanager van Ketnet, zegt dat Karolien gemist zal worden. "Anderzijds is het zeer fijn te zien dat Ketnetwrappers kunnen doorgroeien", voegt ze eraan toe.

Debecker werkte eerder al voor FM Brussel en voor Studio Brussel. Sinds januari 2009 presenteert ze elke voormiddag op MNM. Onlangs begon Niels Destadsbader als nieuwe Ketnetwrapper.