Ook Marie-Rose Morel poseert voor NINA

Ook Vlaams Belangboegbeeld Marie-Rose Morel heeft geposeerd voor NINA, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

De fotoshoot vond volgens Het Laatste Nieuws gisteravond plaats, net nadat Morels partijgenoot Filip Dewinter in het Vlaams Parlement had uitgehaald naar Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V), die vorig weekend opgedirkt en in glamourjurken voor het magazine poseerde.

"Dewinter wist perfect dat ik dit ging doen vandaag", reageert Morel in Het Laatste Nieuws. "Voorzitter Valkeniers is al weken op de hoogte. Zaterdag heb ik het nog eens herhaald op de partijraad en gisteren ook nog eens op het partijbestuur. Filip zei niets."

"De uitval naar Crevits dient blijkbaar een hoger doel", kan Het Laatste Nieuws niet laten te insinueren. "De ultieme clash met Morel, zijn eeuwige kwelgeest op wie hij maar geen vat krijgt."