"Thriller live" in Hasselt en Antwerpen

"Thriller live", een tributeshow rond Michael Jackson, wordt op 17 en 18 november opgevoerd in de Ethias Arena in Hasselt. Een week later op 22 november staan de 20 artiesten op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen.

"Thriller live" wordt al sinds 2006 wereldwijd opgevoerd. Twintig zangers en dansers brengen in de voorstelling een eerbetoon aan de Amerikaanse popster Michael Jackson.

Na het overlijden van Michael Jackson is de voorstelling heel populair geworden. De show werd gecreëerd door Adrian Grant, die al verschillende initiatieven rond Jackson op touw zette en een tijdlang bevriend was met de overleden popster.

De choreografie van "Thriller live" werd uitgewerkt door Gary Lloyd, die eerder al met Robbie Williams, Pink en Anastacia samenwerkte.