"Ik word nog eerder overreden door een trein"

De Amerikaanse popzangeres Madonna heeft tijdens een interview met talkshowpresentator David Letterman ontkend dat ze gaat trouwen met haar Braziliaanse vriend Jesus Luz. "Ik word nog eerder overreden door een trein", grapte ze.

De geruchten deden de ronde dat de zangeres haar huwelijk al aan het voorbereiden was. Madonna leerde de 22-jarige Jesus kennen begin dit jaar tijdens een fotoshoot.

Ook over haar stukgelopen huwelijk met de Britse regisseur Guy Ritchie wilde ze praten. "Het was goed om Amerika te verlaten maar ik mis wel bepaalde dingen. Een alleenstaande moeder zijn dat betekent dat je álles moet beredderen."

Het was de achtste keer dat Madonna te gast was bij Letterman, en ze was duidelijk in een jolige bui. Ze gaf toe dat ze zich niet altijd heeft gedragen bij Letterman. "Maar dat lag aan de joint die ik toen had gerookt", verklaarde ze.

Het gemoedelijke gesprek werd afgerond met een pizza (foto). De 51-jarige Madonna zou nog nooit een pizza hebben gegeten. "Ik heb het niet zo voor kaas", zei ze.