Sandra Kim: "Het is nu of nooit"

Zangeres Sandra Kim (37) is terug. "In 2010 kom ik met een album waarop ik voor het eerst mezelf kan zijn. Ik zie het zelfs als mijn debuutplaat", zegt de zangeres in Het Laatste Nieuws. Op het album zullen poprocknummers staan.
Sandra Kim op Belgavox

Sandra Kim kreeg de laatste jaren af te rekenen met heel wat tegenslagen. Zo werd ze opgelicht door haar manager en kwam ze er achter dat ze geen kinderen kon krijgen. Maar ze heeft zich herpakt. "Ik honger weer naar applaus en zie mijn veertigste verjaardag naderen. Het was dus nu of nooit."

"Ik blijf Sandra Kim en ga me niet speciaal anders kleden of gedragen op het podium, maar de mensen zullen een kant van me zien die ze nooit eerder zagen."

Sandra Kim brak door als zangeres toen ze als tiener het Eurovisiesongfestival won voor België. Haar songfestivalverleden blijft haar tot op vandaag achtervolgen. Onlangs verscheen ze nog in een reclamespotje voor Dash in haar witte pakje van toen.

Op muzikaal vlak was ze de laatste jaren bezig met Souldivaz, een groepje met Micha Marah en Afi dat soulhits brengt.