Brand beschadigt twee huizen in Vorst

In Vorst hebben twee huizen heel wat schade opgelopen door een uitslaande brand. Die ontstond na een hevige knal. De brandweer kon alles blussen. Niemand raakte gewond.

In de Everardstraat hebben twee woningen gisteravond brandschade opgelopen. De uitslaande brand werd even voor 19 uur opgemerkt aan de achterzijde van een woning van drie hoog. Er was een luide knal te horen maar volgens de politie was er geen ontploffing.

Omdat het vuur zich via het dak uitbreidde, liet de brandweer een extra pompwagen en ladderwagen aanrukken om het vuur onder controle te krijgen. In de woning waar het vuur uitbrak, was niemand thuis. Het huis liep zware brandschade op. Er vielen geen gewonden.

Een zwangere vrouw werd met een ziekenwagen naar het Sint-Pietersziekenhuis gebracht voor controle.