Muyters zal geen rekenfouten meer maken

De kans is klein dat Vlaams minister van Begroting Philippe Muyters (N-VA) nog rekenfouten zal maken. Nadat hij afgelopen woensdag had beweerd dat 117 de optelsom is van 35 en 72, heeft hij van zijn ex-collega's een rekenmachine cadeau gekregen.

De rekenfout van Vlaams minister van Begroting Muyters eerder deze week in het Vlaams Parlement, blijft hem achtervolgen. Om zulke rekenfouten in de toekomst te vermijden, heeft hij bij een bezoek aan Voka Limburg een rekenmachine gekregen van zijn ex-collega’s. “Een garantie voor vlekkeloze rekensommen en een sluitende begroting”, zo stelt Voka Limburg. Naast de rekenmachine kreeg Philippe Muyters ook een kunstwerk van Piet Stockmans overhandigd.

Ook binnen zijn eigen partij wordt de spot gedreven met de bewuste rekenfout. Jan Peumans kon het niet laten om een sms te sturen naar Muyters met de boodschap dat het Vlaams Parlement cursussen inleiding tot de wiskunde aanbiedt. Volgens Peumans was Muyters hier zeker in geïnteresseerd.

lees ook