Beheerders erfenis Jackson hebben meer te zeggen

Een rechter heeft de beheerders van de nalatenschap van Michael Jackson meer zeggenschap gegeven. Concreet kunnen Jacksons vriend en advocaat John Branca (foto) en muziekmagnaat John McClain met de schuldeisers aan tafel gaan zitten.

De beslissing van de rechter was tegen de zin van Jacksons moeder Katherine.

De King of Pop overleed op 25 juni. Hij liet een schuldenput van 275 miljoen euro na. Onder de schuldeisers zitten onder anderen stylisten, bodyguards en de advocaten die hem bijstonden toen hij werd beschuldigd van kindermisbruik.

De rechter had het in de rechtszaal ook over de drie kinderen (foto) van Jackson. Zij passen zich aan en maken het goed bij hun grootmoeder. Katherine Jackson kreeg het hoederecht over Prince Michael (12), Paris (11) en Prince Michael II (7).