Modehuis Ungaro stunt met Lindsay Lohan

Tijdens de modeweek in Parijs zijn paparazzi afgezakt voor de collectie van het Franse modehuis Emanuel Ungaro. Hollywoodactrice Lindsay Lohan stond dan ook tot grote verbazing op de catwalk.

Het defilé werd gehouden in het Louvre. Ungaro debuteerde in Parijs. Als stunt had het luxueuze modehuis Lohan uitgenodigd. Zij werd woensdag nog benoemd tot artistiek adviseur bij Ungaro.

Lohan kwam hand in hand met de Spaanse ontwerpster Estrella Archs (foto) de catwalk op. Ze was gekleed in een kort wit jurkje en droeg rode stilettohakken.

De actrice ziet veel gelijkenissen tussen haar en de stijl van Archs. "We houden allebei van mode, en houden ervan alles te mixen", zei Lohan.

"De kleren spreken voor zich"

Achteraf luidde de kritiek of het wel een verstandig idee was van Ungaro om gelinkt te worden aan Lohan. Ook de modejournalisten konden de komst van paparazzi niet appreciëren en lieten dat merken.

"Alles is een risico, maar uiteindelijk lag de focus op de collectie. De kleren spreken voor zich", reageerde Ungaro-baas Mounir Moufarrige.

Lohan probeert opnieuw haar carrière op te bouwen na enkele turbulente jaren. Ze prijkte meer in de roddelpers met haar uitspattingen in het uitgaansleven, haar liefdesleven en haar drugsproblemen.