Uma Thurman mag opnieuw knokken in "Kill Bill 3"

Regisseur Quentin Tarantino heeft bevestigd dat hij een derde "Kill Bill"-film gaat draaien. Tarantino wil wel het personage van Uma Thurman en haar dochter Bebe een pauze geven van tien jaar, wat betekent dat de film er pas komt in 2014.

Tarantino praatte over zijn plannen tijdens een talkshow in Italië waar hij zijn nieuwste prent "Inglourious basterds" voorstelt. "Uma en ik hadden nood aan tien jaar ademruimte. Ik hou ook van The Bride: ze verdient het om tien jaar uit te rusten", vertelde Tarantino.

"Kill Bill Vol. 1" en "Vol. 2" kwamen uit in respectievelijk 2003 en 2004 en waren kaskrakers. Beide films vertellen het verhaal van The Bride (Thurman) die een bende huurmoordenaars verlaat als ze zwanger raakt. Ze wil een nieuw leven opbouwen en staat op trouwen.

Dat is buiten haar voormalige collega's gerekend die iedereen op haar huwelijk vermoorden. The Bride ligt jaren in een diep coma, maar overleeft en besluit wraak te nemen.

"Vol. 3" zou kunnen draaien om de wraak van Nikki Green. Die was als vierjarige getuige van de moord op haar moeder door The Bride.