Niemand wil boven Marilyn Monroe liggen

De crypte boven het graf van de Amerikaanse actrice en sekssymbool Marilyn Monroe staat al een tijdje te koop, maar er is nog steeds geen koper gevonden. Een tweede poging om het graf te veilen, leverde niets op.

Monroe ligt begraven op het kerkhof van Westwood Village Memorial Park in Los Angeles. In de crypte boven Monroe ligt momenteel Richard Poncher begraven. Deze zakenman kocht het graf in 1954 van honkbalspeler Joe DiMaggio, die toen net gescheiden was van Monroe.

De weduwe van Poncher wil de crypte nu verkopen om haar hypotheek te kunnen aflossen. In augustus werd een eerste poging ondernomen om het graf te veilen. Een koper bood toen 3,2 miljoen euro, maar trok zijn bod de volgende dag terug in. Een nieuwe poging leverde geen kopers op. Nochtans hadden verschillende mensen interesse getoond.

Mevrouw Poncher zou haar man willen begraven in een crypte die eigenlijk voor haar bestemd was. Zelf wil ze gecremeerd worden.