Nieuwe zoekactie naar verdwenen kleuter

Naast de snelweg tussen Kortrijk en Ieper wordt opnieuw gezocht naar de verdwenen kleuter Younes. Die is meer dan een week geleden spoorloos verdwenen uit zijn ouderlijke huis in Komen.

De 4-jarige Younes Jratlou verdween in de nacht van 25 op 26 oktober in Le Bizet bij Ploegsteert, een deelgemeente van Komen. De kleuter verdween in onduidelijke omstandigheden. Hij zou weggelopen zijn toen zijn ouders ruzie aan het maken waren, maar de verhalen van beide ouders vertonen tegenstrijdigheden.

De afgelopen week zijn er heel wat zoekacties geweest, maar die hebben niets opgeleverd. Omdat de kleuter verdween in de buurt van de Franse grens, heeft de internationale politieorganisatie Interpol in 188 landen een signalement verspreid.

Vandaag is er een nieuwe zoekactie naast de snelweg tussen Kortrijk en Ieper nadat enkele getuigen zich dit weekend hadden gemeld. De politie krijgt de steun van de Civiele Bescherming en de hondenbrigade. Er wordt ook met een helikopter gezocht.

Meest gelezen