Fans gillen, maar niet voor Beatrix

Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Maxima, die op staatsbezoek in Mexico zijn, werden afgelopen nacht uit hun slaap gehouden. Gillende fans hadden immers postgevat voor hun hotel om een glimp van acteur Taylor Lautner op te vangen.

Taylor Lautner en actrice Kristen Stewart zijn in Mexico om hun nieuwste film "The twilight saga: New moon" te promoten. Lautner is momenteel één van de rijzende filmsterren in Hollywood én vriend van zangeres Taylor Swift. 

Uitgeslapen

Lautner en Stewart logeren in hetzelfde hotel als koningin Beatrix. Toen bekend werd dat de sterren van "New moon" in het Four Seasons-hotel verbleven, verzamelden vooral jonge meisjes zich al gillend voor het hotel.

Nochtans is het voor Beatrix belangrijk uitgeslapen te zijn. Mexico is voor Nederland immers een erg belangrijke handelspartner in Latijns-Amerika. Maar de export van Nederland naar Mexico is in de periode januari-juli flink gedaald ten opzichte van vorig jaar.

lees ook