Gore publiceert vervolg op "Inconvenient truth"

De voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore heeft een vervolg uitgebracht op zijn bestseller "An inconvenient truth" uit 2006. In "Our choice: a plan to solve the climate crisis" haalt Gore een aantal oplossingen voor de gevolgen van de opwarming van de aarde aan.

"An inconvenient truth", het boek en later de gelijknamige film, leverden Al Gore niet alleen veel geld, maar ook de Nobelprijs voor de Vrede op in 2007. "An inconvenient truth" waarschuwt voor de gevolgen van de opwarming van de aarde.

De opvolger krijgt de titel "Our choice: a plan to solve the climate crisis". Gore biedt in het boek een aantal oplossingen "waarmee we kunnen beginnen om de planeet te redden".

Het nieuwe boek wordt uitgegeven door Rodale Books. Over de plannen van de verfilming van het boek is nog niets bekend.