Jan Verheyen stelt "Zot van A." voor

"Zot van A." wordt de nieuwe langspeelfilm van Jan Verheyen. Onder anderen Veerle Baetens en Kevin Janssens spelen mee in de bewerking van de Nederlandse film "Alles is liefde" van Kim van Kooten.

De opnames zijn gepland in het voorjaar van 2010. Verheyen noemt "Zot van A." een romcom (romantische komedie). "Het genre is aartsmoeilijk en bij ons in Vlaanderen nog niet echt geprobeerd. Ik was al een hele tijd op zoek naar een goed scenario voor een slimme, grappige en ontroerende romcom. En dat heb ik uiteindelijk gevonden bij Kim van Kooten."

In de film spelen onder anderen Kevin Janssens, Veerle Baetens, Koen De Graeve, Mathias Sercu, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Kürt Rogiers, Lotte Heijtenis en Mike Verdrengh mee.

In "Zot van A." lopen de verhalen van enkele personages door elkaar. Het is een film "over vaders, dochters, moeders, zonen, mannen, vrouwen en liefde." En ook de Sint speelt een belangrijke rol in het verhaal.

De film is een productie van Eyeworks Film & TV Drama, in co-productie met Vtm, met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds en met de medewerking van de stad Antwerpen. "Zot van A." zou op 20 oktober 2010 in première moeten gaan.

Meest gelezen