"Een zangeres wordt toch verondersteld te kunnen zingen"

"Ik vind het eigenlijk wel grappig als fans me zeggen: 'Geweldig. Jij kan zingen.' Worden wij niet verondersteld te kunnen zingen? Dat hoort er nu eenmaal bij.", aldus Lady Gaga in The Ellen Degeneres show. "Zeker", vulde gastvrouw Ellen Degeneres aan. "Wanneer je voor iemand betaalt om hem of haar te horen zingen, dan wil je die ook horen zingen. Zelfs als het fout gaat."

Degeneres was ook benieuwd waarom ze zich altijd zo excentriek kleedde. Lady Gaga: “Ik paste niet in het plaatje van de middelbare school. Ik voelde mij een freak. Ik wil nu een ruimte creëren voor mijn fans waarbinnen ze zich vrij kunnen voelen. In die ruimte hoop ik dat ze samen met mij de freak kunnen uithangen. En dat ze zich niet eenzaam voelen.”

“Ik ben wie ik ben en het heeft me veel tijd gekost om mezelf te aanvaarden zoals ik ben. Naar buiten gedraag je je anders, maar binnenin wil je zijn zoals Boy George. Ik wilde in ieder geval zo zijn. Het is niet omdat je je geen winnaar voelt, dat je er ook geen bent.”, besloot Lady Gaga.

Lady Gaga heeft momenteel een top 5-hit in Vlaanderen met “Bad romance”.

lees ook