“Het was een grap”

Na een etentje met fans in The Rock Center Café in New York vorige week begon Susan Boyle op haar duim te zuigen. De foto ging de wereld rond en de pers blokletterde “Boyle stort in elkaar.” “Niets van aan”, reageerde de populaire zangeres gisteren op de website “News of the World”.

Susan Boyle was verrast dat de media haar duimzuigen interpreteerden als een zenuwinzinking. “Er werd mij de vraag gesteld hoe ik mijn carrière zag evolueren. Ik antwoordde dat ik alles langzaamaan wil doen, met babystapjes. Om dat op een grappige manier te verduidelijken stak ik mijn duim in mijn mond, alsof ik zelf een baby was.”, aldus Boyle.

De tranen die nadien volgden, waren volgens Boyle ook geen tranen van oververmoeidheid of stress. “Ik was enkel overweldigd door de dankbaarheid van de fans”, aldus de runner-up van Britain’s got talent 2009. Ze vindt het vreemd dat de media blijven suggereren dat ze haar nieuwe leven niet aankan.

lees ook