"Mijn vader een Italiaanse hengst? Niet echt"

Drie jaar geleden ontdekte de Britse Emily Wallis dat haar vader niet haar biologische vader was. Haar moeder zei over haar toenmalige vriend: "Hij was een grote, zongebruinde, macho motorrijder. Ik gaf hem de bijnaam 'Italiaanse hengst'."

Maar toen Wallis haar vader, Clive Harrison, na een intense zoektocht eindelijk terugvond, zag hij er enigszins anders uit. Harrison liet zich Chloe noemen, droeg opvallende lippenstift en een pruik en hij was de eigenaar van 82 paar schoenen met hoge hakken. Naast de pruik die hij droeg, bezat hij nog 13 andere pruiken.

“Hij zag er betoverend uit. Ik was verrast hoe vrouwelijk hij was met zijn pruik en zilveren kleedje”, aldus Wallis bij hun eerste ontmoeting.

Harrison, alias Chloe, staat momenteel op de lijst voor een geslachtsoperatie en is blij dat hij zijn dochter in zijn/haar armen mocht sluiten. ”Het is net alsof ik opnieuw moeder geworden ben”, aldus Harrison nog op Mirror.co.uk.

lees ook