Siska, Sofie en Sam samen in Glazen Huis

Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn presenteren dit jaar vanuit het Glazen Huis in Gent de 4e editie van Music For Life, de eindejaarsactie van Studio Brussel. Dat heeft Roos Van Acker tijdens een live-uitzending bekendgemaakt.

Music For Life zamelt dit jaar geld in voor de strijd tegen malaria. "Stop malaria. Laat de wereld niet in de steek!", is de slogan van deze editie. De actie loopt een dag langer dan de voorbije jaren,  van 18 tot en met 24 december.

Lemaire (foto, links) en Schoeters (foto, midden) zaten vorig jaar ook in het Glazen Huis. Voor Schoeters is het zelfs al haar derde keer. Nieuwkomer Sam De Bruyn heeft er veel zin in, maar liet al weten "dat de anderen hem al bang aan het maken zijn". De presentatoren leven zeven dagen lang alleen op fruitsapjes.

Iederen kan Music For Life steunen door te bieden op platen of door zelf een actie op poten te zetten. Linde Merckpoel en Music For Life-ambassadeur Tomas De Soete trekken onder het motto "Doe niets voor het goede doel" door Vlaanderen met een mini-Glazen Huis waarin iedereen 5 minuten niets mag zitten doen. Zo'n sessie niets doen levert  10 euro op.

Alle info over de actie vindt u hier.

Startschot op vrijdag 18 december om 19 uur

De radiomarathon start op vrijdag 18 december om 19 uur en is te horen op Studio Brussel en te bekijken op www.stubru.be. Ook Eén + (integraal) en Eén (buiten de gewone uitzenduren) zenden Music For Life uit.