Italiaanse politie rijdt Lamborghini in de prak

Bij een verkeersongeval nabij de Italiaanse stad Cremona raakte niemand zwaargewond, maar de blikschade was wel enorm. Een Lamborghini Gallardo van de Italiaanse politie raakte van de weg en is volledig vernield na een zware crash.

In totaal kon de Italiaanse politie beschikken over twee Lamborghini's, daar blijft nu slechts één exemplaar meer van over. De gecrashte wagen is immers klaar voor de schroothoop.

De politie van Bologna en Rome kregen een jaar geleden elk een wagen cadeau van de Italiaanse autobouwer. In de wagens zat er een kleine koelkast om menselijke organen te bewaren tijdens het transport.

De agenten in de wagen kunnen het verhaal van het ongeluk gelukkig wel navertellen. Hun Lamborghini raakte van de weg af toen ze een andere wagen wilden ontwijken bij het verlaten van een benzinestation.

lees ook