Rechter verbiedt release "sekstape" Jennifer Lopez

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez heeft haar slag thuisgehaald in de gerechtelijke strijd met haar ex-man Ojani Noa over de release van een privévideo.

Een rechter in Los Angeles oordeelde dat Ojani Noa geen videomateriaal uit de tijd van zijn huwelijk mag gebruiken of verspreiden. Ojani Noa wilde naar eigen zeggen een documentaire over zijn leven met Lopez maken. "Ze proberen me te stoppen, maar ik vecht voor mijn rechten", aldus Noa.

De voorbije maanden was er heel wat te doen rond de verspreiding van de "sekstape" van Noa en Lopez. Volgens de advocaat van Jennifer Lopez was er helemaal geen sprake van zo een tape. "Het gaat om persoonlijke beelden van mijn cliënte", klonk het.

Jennifer Lopez had een schadevergoeding van tien miljoen dollar geëist van haar ex om de verkoop van videomateriaal en de productie van de documentaire over hun turbulente wittebroodsweken te verhinderen.

Het huwelijk van Lopez en Noa liep eind de jaren 90 na minder dan 1 jaar op de klippen. In 2001 trouwde ze met Chris Judd, maar ook dat huwelijk was geen lang leven beschoren. Intussen is de zangeres al meer dan vijf jaar getrouwd met Marc Anthony (foto) de vader van haar kinderen, Max en Emme.