Werkneemster pleegt bommelding voor baas

Wie dreigt te laat te komen voor zijn vliegtuig of trein, doet er goed aan om niet het voorbeeld te volgen van een Amerikaanse vrouw uit Florida. Omdat haar baas door haar toedoen dreigde zijn vlucht te missen, deed ze telefonisch en via mail een valse bommelding.

Een vrouw uit Florida ambieerde meer dan waarschijnlijk de titel van werkneemster van het jaar, maar uiteindelijk eindigde haar ambitie achter de tralies. Ze deed namelijk haar uiterste best om haar chef op tijd op het vliegveld te laten komen. De man moest met het vliegtuig naar Honduras vertrekken, maar door de vrouw was hij te laat vertrokken.

Geen probleem, moet de dame gedacht hebben, want ze belde en mailde naar het vliegveld van Miami om te vertellen dat er in het bewuste vliegtuig een bom aanwezig was. Daarmee hoopte ze de boel te kunnen vertragen, want de politie doorzocht het toestel en kon natuurlijk geen explosieven vinden.

Op basis van haar e-mail wisten de agenten snel te achterhalen wie de valse bommelder was. Nu is ze aangeklaagd voor het doen van een valse bommelding. Of haar baas alsnog op tijd naar Honduras kon vertrekken, is niet bekend.

lees ook