Jesus Luz enkel te huur tegen de juiste prijs

Het zou begonnen zijn als een zoethoudertje van Madonna voor haar veel jongere vriend. Maar ondertussen blijkt Jesus Luz helemaal klaar te zijn om het als dj waar te maken. De kritieken worden geleidelijk positiever. Al blijven velen sceptisch: “Zolang hij het bed deelt met Madonna, zal hij wel aanbiedingen genoeg krijgen”.

Madonna heeft niets onverlet gelaten om de carrière van haar model te lanceren. Luz kreeg een prominente plaats in de videoclip van “Celebration”, haar meest recente hit. Bovendien schonk ze hem dj-apparatuur ter waarde van bijna 33.000 euro. Privélessen kreeg Luz van dj Enferno, die ook meewerkte aan Madonna’s Sticky & Sweet Tour. En indien er op privéfeestjes een dj nodig was, zorgde Madonna er wel voor dat Luz de plaatjes mocht draaien.

Flirten is verboden

De eerste reacties waren ronduit negatief. Celebrityblogger Perez Hilton schreef dat de muziek die Luz draaide “niets speciaals was”, en dat de reacties van het publiek enkel “te wijten waren aan zijn naambekendheid”. Anderen zeiden dat hij pre-mixed cd’s gebruikte, opgenomen door een andere dj, maar dat hij de indruk wilde wekken dat hij zelf speelde. Soms bleef zelfs de dansvloer leeg.

Toch begint Luz geleidelijk criticasters de mond te snoeren. Na een feestje in het penthouse van het Rivington Hotel in New York vorige week zei een van de gasten: “De mix van zijn muziek voelde goed aan, met veel house en techno. Ook de dj voelde zich goed in zijn vel.” Verder bleek Luz de vriendelijkheid zelve te zijn. “Zolang je maar niet met hem flirtte”, aldus dezelfde gast op Foxnews.com.

Momenteel zou de vraagprijs om Luz in te huren als dj al opgelopen zijn tot ruim 13.000 euro. Per sessie welteverstaan.

lees ook