Dochter van Hallyday doet zelfmoordpoging

De Franse actrice Laura Smet, de dochter van Johnny Hallyday, is in het ziekenhuis opgenomen na een zelfmoordpoging. Laura Smet is de vriendin van de broer van de chirurg die Johnny Hallyday in Parijs had geopereerd.

De arts kreeg kritiek van Hallydays entourage toen er complicaties optraden en de zanger een tweede keer moest worden geopereerd, in Los Angeles. Hallyday was er toen een tijdje erg aan toe, maar kort voor de kerstdagen mocht hij het ziekenhuis verlaten.

Afgelopen weekend reageerde Smet in een Franse krant nog op de kritiek op de chirurg. Ze zei o.a. dat haar vader de chirurg al kende vóór zij zijn broer leerde kennen.

Laura Smet (26) is de dochter van Johnny Hallyday en de actrice Nathalie Baye. In 1986 zong Hallyday "Laura" voor haar. Ze acteerde o.a. in "La femme de Gilles" van de Belgische regisseur Frédéric Fonteyne.