Duitse politieagent stoeit in kerk

In Duitsland heeft een 26-jarige politieagent samen met zijn gelegenheidsvriendin de liefde bedreven op het oksaal van de plaatselijke dorpskerk in Oberbayern. Gelovigen die op dat moment in de kerk waren, hoorden verdachte geluiden vanuit het orgelbalkon en konden de agent herkennen.

De gelovigen waren in de kerk bijeengekomen voor het rozenkransgebed toen ze het merkwaardige tafereel in het oog kregen. De kerkgangers konden hoegenaamd niet appreciëren wat de arm der wet uitspookte op het orgelbalkon, zeker omdat de man en zijn vriendin hevig en luidkeels te werk gingen.

De agent werd vrijwel onmiddellijk herkend door de gelovigen. Hij is inmiddels geschorst, zo meldt een politiewoordvoerder. Zijn stoeipoes kon nog niet geïdentificeerd worden.

lees ook