Dikkerds niet meer welkom op datingsite

Veel eten tijdens de eindejaarsperiode heeft zo zijn negatieve gevolgen, daar kunnen ongeveer 5.000 leden van de datingsite BeautifulPeople.com over meepraten. Hun account werd stopgezet omdat ze na de feestdagen iets te veel kilo's zijn bijgekomen.

Volgens BeautifulPeople.com mogen alleen mooie mensen lid worden van de website. Zo kan je je er enkel bij aansluiten als de leden jou een hoge score geven op  vlak van aantrekkelijkheid.

De meeste mensen die nu hun lidmaatschap verliezen komen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. De maatregel komt er nadat de leden zelf wilden dat de hoge standaard van aantrekkelijkheid gegarandeerd bleef.

"Dikkerds toelaten bedreigt het concept waarop de website is gebaseerd", aldus oprichter Robert Hintze.

lees ook