Lamoot: "Bedankt dat ik mag terugkomen"

Gunther Lamoot is teruggekeerd naar "Man bijt hond". Hij presenteerde vanavond opnieuw de rubriek "De vraag van vandaag", die de afgelopen dagen werd overgenomen door Pieter, zoon van acteur Frank Focketyn en stagiair op het archief van productiehuis Woestijnvis.

Lamoot stapte vorige week op, nadat hij een klachtenbrief had voorgelezen van een trouwe maar ontevreden kijker.

"Honderden mails en duizenden brieven heb ik gekregen van mensen die me terugwilden", zei Lamoot. "Of ik overdrijf: een beetje: toch 60 tot 65 brieven van mensen die me terugwilden. Bedankt dat ik mag terugkomen".

Het bleef tot vandaag onduidelijk of Lamoot al dan niet zou terugkeren. Woestijnvis wou daarover niets kwijt. "Ik zit hier normaal gezien tot eind mei. Sorry aan al wie ik beledigd heb. Ik zal mijn best doen", beloofde de komiek.