Sony woedend om lek single Michael Jackson

Platenmaatschappij Sony reageert woedend op het uitlekken van de single die Michael Jackson samen maakte met Lenny Kravits. Gisteren werd een ruwe versie van het nummer "Another day" op een fanwebsite van Jackson gezet.

Sony gaat nu op zoek naar wie verantwoordelijk is voor het lek en heeft het clipje van het internet laten verwijderen.

Kravitz (rechts op foto) heeft ondertussen bevestigd dat hij het nummer samen met Michael Jackson maakte. "Hij is inderdaad van ons. Nog niet afgemixt maar het is hem wel. Ik heb het voor Michael geproduceerd en geschreven", zegt hij. Kravitz zegt dat hij niet gelekt heeft. "Mijn kopie van het nummer ligt in een kluis."

Volgens Kravitz is het maken van "Another day" een van zijn meest bijzondere muzikale ervaringen in zijn leven. Hij hoopt dat de afgewerkte versie van de song nog zal worden uitgebracht.