Gooi eens 40.000 euro in de vuilnisbak

Een man die zijn geld in oude spullen verstopt en een vrouw die de drang voelt om heel regelmatig het huis schoon te maken, zoiets leidt automatisch tot gevaarlijke situaties. Dat mocht een Roemeense vrouw ondervinden toen ze ongewild 40.000 euro weggooide.

De vrouw uit Alba lulia besloot voor Kerstmis een grote schoonmaak te houden in haar huis. Onder meer een oude laars van haar man moest eraan geloven. De dame wist echter niet dat de laars gevuld was met de spaarcenten van manlief. Op die manier kwam 40.000 euro in de vuilnisbak terecht.

Na de ontdekking werd de politie op de hoogte gebracht. Zij kwamen in hun zoektocht naar de laars terecht bij een 54-jarige vrouw die de waardevolle laars had gevonden  in een vuilniscontainer. Van de oorspronkelijke 40.000 euro bleef er nog 11.000 euro over. De vrouw had van het geld een boerderij ter waarde van 22.000 euro gekocht. Het is gissen naar wat ze met de overige 7.000 euro heeft gedaan.

lees ook