Stallone brak nek tijdens filmopnames

Acteur Sylvester Stallone (63) heeft onthuld dat hij tijdens de opnames van zijn nieuwe film "The expendables" zijn nek gebroken heeft.

Tijdens een gevechtscène met een worstelaar ging het er op een gegeven moment zo hevig aan toe, dat Stallone moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Hij onderging een zware operatie, waarbij een metalen plaat in zijn nek geplaatst werd.

Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke en Jason Statham spelen ook mee in de film, die gaat over een bende huurlingen die een dictatuur willen omverwerpen.

"The expendables" komt uit in augustus. Het is niet de eerste keer dat Stallone zwaargewond geraakt tijdens gevechtscènes. Tijdens de opnames van "Rocky IV" sloeg Dolph Lundgren hem zo hard in de borst dat hij naar de spoed moest.