Bullock en Depp zijn publieksfavorieten

Sandra Bullock en Johnny Depp hebben zich weer tot publieksfavorieten gekroond. Tijdens de uitreiking van de People's Choice Awards kregen ze elk voor de 5e keer de prijs voor respectievelijk beste actrice en acteur.

Depp kreeg een speciale prijs als beste acteur van het decennium. Sandra Bullock  (foto) was afgelopen jaar te zien in de romantische komedie "The proposal". Die film won in de categorie beste komedie. Johnny Depp speelde in de gangsterfilm "Public enemies".

De grote winnaar van de avond was de vampierensaga "Twilight". Die won de award voor beste film, beste filmreeks en beste filmteam. "Twilight"-acteur Taylor Lautner (foto) mocht het beeldje voor beste mannelijke nieuwkomer ophalen.

"Inglourious basterds" van Quentin Tarantino kreeg de award voor beste onafhankelijke film. Ook Hugh Jackman, Jim Carrey en Miley Cyrus mochten een prijs in ontvangst nemen.

Klik hier voor alle winnaars